Vijesti

PočetnaNovostiVijesti

M&I Systems, Co. jedan od partnera BIZIT konferencije

27. oktobar 2016.

Ovogodišnja BIZIT konferencija će biti posvećena neophodnosti poslovne transformacije i M&I Systems će na njoj nastupiti kao jedan od partnera. Informativni i edukativni karakter ovogodišnje konferencije biće prikazan kroz niz predavanja, prezentacija, radionica i panel diskusija čime će učesnici dobiti uvid u aspekte poslovanja na koje bi trebalo obratiti pažnju u narednom periodu.

Digitalizacija pruža beskonačne mogućnosti za transformaciju tradicionalnih poslovnih modela. Promjene se dešavaju tako brzo da jedan startup danas ima potencijal da veoma brzo postane konkurencija velikim korporacijama. Zbog toga je nužno da kompanije izvrše transformaciju svog poslovanja, što je upravo tema koja prati ovogodišnju BIZIT konferenciju.

Konferencija će biti održana 2. i 3. novembra u Klubu poslanika u Beogradu gde će korisnici IT tehnologija imati priliku da vide šta je novo u svijetu tehnologije, koja poslovna rješenja izabrati i kako ih primjeniti u poslovanju. Akcenat drugog dana programa biće na upravljanju projektima i upravljanju poslovnim procesima i u ovom delu će predstavnici M&I Systems održati prezentaciju na temu Process-Driven Architecture.