Šta predstavlja digitalna transformaicja za vašu kompaniju?

PočetnaProizvodi i rješenjaBEYOND DIGITAL PLATFORMŠta predstavlja digitalna transformaicja za vašu kompaniju?

Šta predstavlja digitalna transformaicja za vašu kompaniju?Digitalna transformacija donosi promjene u pogledu poslovnih i organizacionih aktivnosti, procesa, kompetencija i poslovnih modela kako bi se u potpunosti iskoristile sve promjene, prevazišli svi izazovi digitalne sadašnjosti kao i budućnosti i da bi se obezbjedio opstanak i napredak na tržištu.

Digitalna transformacija kompanije nema u svojoj osnovi samo svrhu da smanji troškove i poveća prihode. Ona, takođe, omogućava promjenu kompletnog poslovnog modela, veću agilnost, orijentisanost prema ljudima, inovativnost i fleksibilnost u razmišljanju, bolje odnose sa klijentima kao i mnoge druge benefite. Stepen u kojem kompanije sprovode digitalnu transformaciju još uvijek ne prati brz rast, razvoj i inovativnost tehnologija.

Zašto?Zato što digitalna transformacija podrazumjeva, između ostalog, i promjenu načina razmišljanja i state of mind-a svih zaposlenih. Pokretač i alat digitalne transformacije jeste tehnologija, ali osnova na svim nivoima su ljudi.