Asprova

PočetnaPartneriAsprova

AsprovaAsprova je kompanija koja je osnovana 1994. godine u Tokiju, sa ciljem da razvije najnapredniji sistem planiranja proizvodnje. Asprova APS se lako integriše u postojeće IT sisteme i pomaže u kreiranju najoptimalnijih planova proizvodnje. Ovaj alat se ističe od drugih po svojoj sposobnosti da mapira 100% fabrike, odnosono procesa, pravila procesa i ograničenja, specifikacije proizvoda i ograničenja planiranja. Trenutno postoji više hiljada standardnih parametara koji mu omogućavaju upotrebu u gotovo svakoj prerađivačkoj industriji, bez potrebe programiranja.

Asprova ima blizu 3.000 klijenata širom svijeta i 58,4% tržišnog učešća u Japanu. Asprova ima sjedišta u Tokiju i Osaki (Japan), Šangaju (Kina), Seulu (Koreja), Veclar (Nemačka) i Vašintonu (SAD).


M&I i Asprova su potpisali partnerski sporazum koji podrazumeva distribuciju i konsalting usluge implementacije Asprova proizvoda u zemljama regiona. Asprova APS predstavlja kariku koja nedostaje između ERP sistema i sistema za izvršenje proizvodnje (Manufacturing execution systems - MES), čime ovaj proizvod omogućava dodatnu vrijednost i predstavlja dodatak našoj postojećoj bazi proizvoda i usluga.