Vijesti

PočetnaNovostiVijesti

M&I Systems, Co. jedan od partnera SAP Foruma 2016

10. oktobar 2016.

Dvije milijarde internet korisnika u svijetu, količina generisanih podataka ima rast od 40% godišnje što će dosvesti do cirkulacije 40 milijardi GB i 50 milijardi povezanih uređaja do 2020.godine. Digital Enterprise nije jedna kompanija ili jedan koncept već sklop beskonačnih mogućnosti koji donosi potpuno novu generaciju pametnih proizvoda i usluga. Digitalizacija je imala uticaj na postojeći i čvrsto ustaljeni poslovni model, kao ni jedna promjena do sada.

Digitalizacija pruža beskonačne mogućnosti za transformaciju tradicionalnih poslovnih modela. U srijedu, 12. oktobra 2016. u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu, kompanija SAP organizovaće dvanaesti po redu SAP Forum Beograd koji će pratiti upravo temu digitalizacije. Slogan foruma je “Reimagine Business for the Digital Economy”. Na ovogodišnjem SAP Forumu Beograd biće prikazano kako da se kroz multimedijalno iskustvo iskoristi najbolje iz digitalnog svijeta, kako preispitati poslovne modele i otkriti nove načine poslovanja koji se baziraju na jednostavnosti i transformaciji za digitalnu ekonomiju.

Dugoročno partnerstvo M&I Systems, Co. i SAP-a se ogleda u brojnim uspješno realizovanim projektima, kako u privatnom tako i javnom sektoru i M&I i ove godine nastavlja tradiciju učešća kao partner SAP Foruma 2016 u Beogradu.