Vijesti

PočetnaNovostiVijesti

M&I I ASPROVA POTPISALI SPORAZUM O PARTNERSKOJ SARADNJI

19. februar 2020.

M&I i Asprova su potpisali partnerski sporazum koji podrazumeva distribuciju i konsalting usluge implementacije Asprova proizvoda u zemljama regiona.

Asprova je kompanija koja je osnovana 1994. godine u Tokiju, sa ciljem da razvije najnapredniji sistem planiranja proizvodnje. Asprova APS (Advanced Planning and Scheduling) se lako integriše u postojeće IT sisteme i pomaže u kreiranju najoptimalnijih planova proizvodnje. Ovaj alat se ističe od drugih po svojoj sposobnosti da mapira 100% fabrike, odnosno procesa, pravila procesa i ograničenja, specifikacije proizvoda i ograničenja planiranja. Trenutno postoji više hiljada standardnih parametara koji mu omogućavaju upotrebu u gotovo svakoj prerađivačkoj industriji, bez potrebe programiranja. Asprova ima 2900 klijenata širom sveta i 58,4% tržišnog učešća u Japanu. Asprova ima sedišta u Tokiju i Osaki (Japan), Šangaju (Kina), Seulu (Koreja), Veclar (Nemačka) i Vašintonu (SAD).

Asprova APS predstavlja kariku koja nedostaje između ERP sistema i sistema za izvršenje proizvodnje (Manufacturing execution systems - MES), čime ovaj proizvod omogućava dodatnu vrednost i predstavlja dodatak našoj postojećoj bazi proizvoda i usluga.

Saznajte više o M&I partnerima na linku.