Vijesti

PočetnaNovostiVijesti

M&I I CELONIS POTPISALI SPORAZUM O PARTNERSKOJ SARADNJI

23. april 2020.

M&I Systems, Co. i Celonis su krajem 2019. godine potpisali partnerski sporazum, čime je naša kompanija postala službeni partner Celonisa.

Celonis je osnovan 2011. godine u Minhenu, Nemačka. U samom početku, postojala je bliska saradnja sa nekim od prvih klijenata, kao što su Siemens, Baier Pharmaceuticals i Baierischer Rundfunk. Ovakav co-inovativan pristup im je omogućio da process mining tehnologiju pretvore u skalabilan proizvod dostupan za kompanije širom sveta. Od tada, kompanija je koristila sve prednosti i moć process mining tehnologije kako bi organizacijama pomogla da unaprede svoje poslovanje i postanu Superfluid Enterprise.



Svojim inovativnim poslovanjem je promijenila tradicionalni pristup poslovnoj transformaciji, koja je za organizacije sve više postajala finansijski i vremenski zahtjevan proces. Velike kompanije širom svjeta više ne mogu da priušte korišćenje velike količine podataka i statičnih dashboardova kako bi unaprijedili svoju efikasnost. Celonis tehnologija omogućava dodavanje inteligentnog sloja, koji prikazuje kako zapravo teku procesi u kompaniji – nezavisno od odjeljenja, geografskih karakteristika i različitih operativnih sistema.

Vrednost process mining tehnologije je 2015. godine prepoznao i SAP, koji je uvrstio Celonis u svoj portfolio, nakon čega je počela prodaja na globalnom nivou. Kompanije širom sveta, uključujući Siemens, L'Oreal, Uber, Citi, Airbus i Vodafone, oslanjaju se na Celonis tehnologiju za usmeravanje poslovanja i pokretanje promena, pretvarajući poslovne procese u izvanredna iskustva.

Deo našeg tima prošao je intenzivne obuke i dobio potrebne sertifikate, čime je krajem 2019. godine, kompanija M&I Systems, Co. postala sertifikovani Celonis partner. Ovo nam omogućava da se samostalno bavimo prodajom Celonis licenci. Takođe, mi smo i implementacijski partner, što znači da imamo sertifikovan tim koji može da isporuči projekat. U martu ove godine, prisustvovali smo i na Celonis Partnership Enablement Days događaju u Minhenu. U pitanju je događaj koji je Celonis organizovao za svoje partnere sa ciljem da se prezentuju sve inovacije.

U digitalnoj ekonomiji, inovacije i saradnja su osnovni preduslovi za uspešno poslovanje. Kako bismo uspešno upravljali današnjim poslovnim izazovima i nastavili da gradimo uspešno poslovanje u budućnosti, smatramo da su partnerstva poput ovog, veoma važna karika u razvoju naše kompanije i zaposlenih.