Vijesti

PočetnaNovostiVijesti

M&I Systems, Co. partner SAP NOW 2018

6. oktobar 2018.

Šta zapravo predstavlja inteligentno poslovanje, koje mogućnosti pruža digitalizacija i na koji način povezuje procese, ljude i stvari? Digitalizacija je imala uticaj na postojeći i čvrsto ustaljeni poslovni model, kao ni jedna promjena do sada i pruža beskonačne mogućnosti za transformaciju tradicionalnih poslovnih modela.

U utorak, 9. oktobra, 2018 u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu, kompanija SAP organizovaće SAP NOW gde će predstaviti svoju viziju toga kako kompanije treba da se transformišu da bi poslovale inteligentno. Takođe, tema će biti i transformativne tehnologije i njihova uloga u poslovanju kompanija. SAP NOW okupiće neke od najpoznatijih eksperata na polju informacionih tehnologija i M&I Systems, Co. je i ove godine jedan od partnera foruma.

Dugoročno partnerstvo M&I Systems, Co. i SAP-a se ogleda u brojnim uspješno realizovanim projektima, kako u privatnom tako i javnom sektoru, koje je rezultiralo najvišim statusom u okviru SAP Partner Egde programa – SAP Gold Partner. Ovaj status je sinonim za maksimalnu kompetenciju kompanije M&I Systems, kao povjerljivog i pouzdanog SAP partnera. Uspjeh je postignut zahvaljujući uspješnoj realizaciji velikog broja zahtjevnih projekata kao i stalnom usavršavanju našeg SAP tima.