Vijesti

PočetnaNovostiVijesti

M&I Systems, Co. na 5. ICV Kongresu Controllera

21. maj 2017.

5.ICV Kongres Controllera održava se u Beogradu 26. maja 2017. godine u hotelu Crown Plaza i M&I Systems podržava ali i učestvuje na ovogodišnjem kongresu.

Glavna tema Kongresa je “Controller 4.0 – Digitalizacija Biznisa”

Kako digitalizacija menja biznis?
Koje industrije će nestati, a koje će se radikalno transformisati?
Da li ćemo u budućnosti kupovati isključivo preko mobilnog telefona?
Da li će u budućnosti postojati controller ili će ih zamjeniti roboti?
Kako se mjenja posao controllera zbog digitalizacije biznisa?

Ovo su samo neka od pitanja o kojima će se diskutovati na ovogodišnjem kongresu i na koje će učesnici i govornici iz prakse pokušati da daju odgovore. Ovaj kongres je jedinstvena prilika za networking i razmjenu ideja kao i razmjenu konkretnih iskustava iz prakse što je vrlo koristan alat u svijetu finansija. Mogućnost da upoznate ljude iz branše koji se bave sličnim poslom i suočeni su sa sličnim izazovima je izuzetno značajna jer ćete se kroz razgovor sa njima upoznati sa njihovim pristupom i načinom rješavanja svakodnevnih zadataka. Time ćete potencijalno moći da unaprediti procese u svojoj kompaniji jer su neke kompanije imale slične probleme za koje su već našli odgovarajuća sistemska rješenja.

International Controller Association (ICV) je najveće svijetsko udruženje controllera sa sjedištem u Njemačkoj. Postoji od 1975.godine i ima preko 8000 članova u 20 zemalja. ICV Srbija postoji od 2011.godine i sa 250 članova je najveća radna grupa izvan Nemačke. 5. ICV Kongres controllera je centralni događaj u controllingu na teritoriji bivše Jugoslavije i okupiće preko 400 controllera i CFO iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske i Slovenije.
Na Kongresu će biti i vrhunskih 21 govornika iz prakse, koji su na pozicijama CEO, CFO ili Head of controlling.Glavna tema Kongresa je “Controller 4.0 – Digitalizacija Biznisa”. Pored glavnih govornika, na kongresu će biti i dva panela:

HR PANEL – Kako digitalizacija mjenja rad sa ljudima?
MARKETING PANEL – Kako će izgledati (digitalni) marketing budućnosti?