Vijesti

PočetnaNovostiVijesti

M&I Systems, Co. na „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona”

3. april 2017.

Kompanija M&I Systems, Co. će u srijedu, 5. aprila nastupiti na biznis konferenciji TIL 2017 „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona” koja se održava u Sava Centru u Beogradu. Četvrta Biznis konferencija „TIL 2017”, uz prisustvo i učešće svih relevantnih činioca tržišta transporta i logistike, obezbjediće uslove za nastavak započetih dijaloga, direktnu razmjenu ideja, znanja i iskustava u cilju pronalaženja optimalnih biznis solucija za održivi razvoj transportne i logističke infrastrukture kao ključnih faktora ekonomskog napretka Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona.

M&I će učestvovati u dijelu koji se odnosi na panelu „Inteligentni transportni sistemi u službi potreba korisnika” i naš predstavnik, Nemanja Milićević, pričaće o digitalizaciji, trendovima koji su prisutni u industriji transporta i logistike kao i o tome kako digitalizacija može da doprinese ovoj industriji. Naš CEO, Branislav Zobenica, primiće Brand Leader Award, nagradu koja se dodeljuje M&I-u kao lideru u postavljanju novih standarda u pouzdanosti, kvalitetu, profitabilnosti i operаtivnoj izvrsnosti softverskih rješenja u oblasti logističkih usluga na tržištu Jugoistočne Evrope.

Nagrada Brand Leader Award se dodeljuje na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumjevaju profesionalnost, inovativnost i visok stepen tržišne prepoznatljivosti. Nagrada se dodeljuje deset godina u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontiniuranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapredjuju tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala i kreiranja konkuretnog tržišnog imidža Regiona.

Očekuje se preko 400 učesnika među kojima će biti predstavnici relevantnih državnih institucija i strukovnih udruženja iz Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona, EU, Turske, Rusije, Kine itd. međunarodni stručnjaci za oblast održivog razvoja i poslovanja u špediciji, transportu i logistici, predstavnici finansijskih institucija, osiguravajućih društava, predstavnici lokalnih samouprava, obrazovnih institucija, medija i drugih najznačajnijih učesnika na tržištu transporta i logistike.