Aktuelni konkursi

PočetnaKarijeraPostani dio M&I timaAktuelni konkursi

IZNENADI NAS!

Bilo da je tvoja strast kreiranje i/ili testiranje softvera, komunikacija i rad sa klijentima, neka konkretna poslovna funkcija ili bi voleo/la da započneš karijeru u IT/konsalting industriji, mi smo uvijek u potrazi za motivisanim kandidatima koji žele da uče nove stvari i koji žele da dijele sa drugima ono što znaju.

Ukoliko trenutno ne postoji oglas koji odgovara tvojim kvalifikacijama i/ili preferencijama, pozivamo te da nam pošalješ tvoj CV i motivaciono pismo i da nas ubijediš zašto bi naš tim bio potpuniji sa tobom. Potrudi se da uključiš što više informacija o tvom iskustvu, radovima na koje si ponosan/na, i tehničkim i soft skill vještinama koje poseduješ.

Ukoliko još uvek nemaš iskustvo, reci nam zašto želiš da baš M&I bude početak tvoje profesionalne karijere. Potrudi se da uključiš što više informacija o tvom obrazovanju, radovima na koje si ponosan/na, stvarima koje te pokreću i motivišu, kao i o vannastavnim iskustvima tokom studija.

Želiš da saznaš više? Pogledaj stranicu Zašto je dobro biti deo M&I tima?

Svi Vaši lični podaci koje budete uneli prilikom prijave za posao/praksu u M&I Systems, Co., biće korišćeni u svrhu procesuiranja Vaše prijave, kao i za potencijalna obaveštenja o drugim konkursima za radno mesto u M&I Systems, Co. prema Vašim kvalifikacijama.