News

HomeNewsNews

Otvorili smo novo sjedište kompanije

September 15, 2022

Svečanim presecanjem vrpce, Predsednik Grupe Vladan Balaban, Izvršni direktor američke kompanije Lightspeed Financial Group, Farid Naib i Generalni direktor Nikola Balaban, svečanim presecanjem vrpce otvorili su novo sedište M&I Systems Group u okviru centra NS Office Park.
Tom prilikom u dobroj atmosferi, uz okupljene kolege i partnere, uz dobru muziku i vatromet proslavilo se više od tri decenije iskustva i idejnog stvaranja, sa uverenjem da svaki dan pomeramo svoje inovativne i tehnološke granice znajući da se lidestvo meri kvalitetom koji se pruža klijentima i svima onima s kojima se gradi poverenje i uspeh.


Naše novo poslovno sedište prostire se na 12 spratova, sa kancelarijama i prostorijama za sastanke, odmor i rekreaciju koje odišu elegancijom, svedenošću i komforom. Naše sedište krasi umetnička galerija koja će biti deo priče koju dalje nastavljamo zajedno.



Prostrani centar za edukaciju u oblastima najnovijih programskih jezika, razvojne filozofije, tržišta kapitala i finansija biće na raspolaganju svima onima koji će na taj način razviti sebe ali i uticati na razvoj zajednice u celosti.